Ερχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Το μέτρο θα ισχύ από αύριο, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:00. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία.

Ερχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από αύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:00, από το 60,4ο χλμ. έως και το 59,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 19:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00.

Σημειώνεται ότι, με το πέρας των εργασιών η Λ.Ε.Α. θα παραμένει κλειστή.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v