Ακίνητο Εισοδήματος μεγάλης προβολής στην περιφερειακή του Καρέα

Πρόκειται για κατάστημα 4 επιπέδων με μεγάλο εκθεσιακό χώρο προβολής, γραφεία, 2 υπόγεια και πρασιά, συνολικής επιφάνειας 1.142,30τμ.

Ακίνητο Εισοδήματος μεγάλης προβολής στην περιφερειακή του Καρέα

Η Cerved Property Services, προωθεί σε αποκλειστική ανάθεση ακίνητο εισοδήματος.

Το ακίνητο: Πρόκειται για κατάστημα 4 επιπέδων με μεγάλο εκθεσιακό χώρο προβολής, γραφεία, 2 υπόγεια και πρασιά, συνολικής επιφάνειας 1.142,30τμ. Κατασκευής 2004, βρίσκεται εντός εμβληματικού, γυάλινου, 4ώροφου κτιρίου. Οι β’ και γ’ όροφοι βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης σε Κατασκευαστική Εταιρεία με προοπτική μετατροπής σε οικιστικό προϊόν, συνεπώς το κτίριο παρουσιάζει προοπτική περαιτέρω αναβάθμισης. Οι επιφάνειες από τον ημιώροφο έως το β’ υπόγειο είναι μισθωμένες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για 6+6 έτη με ετήσιο μίσθωμα € 66.000 και η επιδιωκόμενη απόδοση ανέρχεται στο 6%.

Θέση: Το κτίριο βρίσκεται πάνω στην Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών 33, στο Βύρωνα. Η θέση του είναι προνομιακή, καθώς επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από τους μεγάλους οδικούς άξονες, μόλις 3 λεπτά / 4χλμ από την Αττική οδό, ενισχύοντας την εμπορικότητα και την προβολή του κτιρίου. Το ακίνητο βρίσκεται επίσης 3χλμ από τη στάση του μετρό «Ηλιούπολη» και στα 6,6χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση εξυπηρετείται με πληθώρα αστικών λεωφορείων.

Προδιαγραφές: Το κατάστημα αποτελείται από 2 μεγάλα υπόγεια, προσβάσιμα με ράμπα και ανελκυστήρα αυτοκινήτων, έναν φωτεινό ισόγειο χώρο έκθεσης και 1 όροφο γραφείων.

Τα επίπεδα επικοινωνούν με το κεντρικό κλιμακοστάσιο και τον ανελκυστήρα επιβατών.

Το ισόγειο είναι ένας μεγάλος εκθεσιακός χώρος διπλού ύψους με γυάλινη πρόσοψη, που προσφέρει μεγάλη προβολή και ορατότητα. Διαθέτει πρασιά 6 μέτρων στην πρόσοψη, που επιτρέπει την στάθμευση αυτοκινήτων/επισκεπτών.

Ο ημιώροφος λειτουργεί ως μονάδα γραφείου για τον εκθεσιακό χώρο.

Τα δύο υπόγεια διαθέτουν μεγάλο ύψος και ενιαία διάταξη, - το 1ο επίπεδο με άδεια service αυτοκινήτων – και είναι κατάλληλα για βοηθητική χρήση του ισογείου εκθεσιακού χώρου, καθώς και αποθήκη ή/και πάρκινγκ, με άνετη ράμπα στο 1ο υπόγειο και ανελκυστήρα αυτοκινήτων που τα συνδέει.

Άνετοι χώροι, μεγάλα ανοίγματα, άπλετος φυσικός φωτισμός, εντυπωσιακή θέα, καθώς και χώροι υγιεινής.

Στοιχεία Μίσθωσης εμπορικού καταστήματος

  • Μίσθωμα: € 5.500 / μήνα
  • Ετήσιο μίσθωμα: € 66.000
  • Διάρκεια μίσθωσης: 6 έτη(+6) έως 18/12/2029
  • Αναπροσαρμογή: CPI+1%
  • Τιμή πώλησης: € 1.100.000
  • Απόδοση: 6%

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v