Νίκαια: Θύμα βίας 10χρονη σε δημοτικό σχολείο

Η μητέρα του κοριτσιού Mητέρα 10χρονης καταγγέλλει «Το παιδί μου έμεινε χτυπημένο για δύο ώρες στο σχολείο, δεν μου τηλεφώνησαν», είπε και πως μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.

Νίκαια: Θύμα βίας 10χρονη σε δημοτικό σχολείο

Για το περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα τη δεκάχρονη κόρη της και θύτες τρία αγόρια και ένα κορίτσι, ίδιας ηλικίας σε δημοτικό σχολείο στη Νίκαια η μητέρα της περιγράφοντας τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, με περίπου 20 παιδιά να παρακολουθούν χωρίς να επέμβουν.

«Η κόρη μου ρώτησε ένα κορίτσι γιατί την είπε ψώνιο. Τότε, εκείνο κάλεσε άλλα παιδιά, και τέσσερις συμμαθητές της άρχισαν να τη χτυπούν, ένας στο κεφάλι, οι άλλοι στη μέση και το σώμα» δήλωσε μιλώντας στην EΡΤ η μητέρα, φανερά ταραγμένη, περιέγραψε την άγρια επίθεση που έστειλε το ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο.

«Ούτε τους έβρισε, ούτε τίποτα. Και ήρθε το κορίτσι, φώναξε τα άλλα παιδιά και αρχίσαν και τη χτυπούσαν κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το παιδί μου έμεινε χτυπημένο για δύο ώρες στο σχολείο», κατήγγειλε η μητέρα με τρεμάμενη φωνή λέγοντας ταυτόχρονα ότι δεν ειδοποιήθηκε από το σχολείο, παρά μόνο από τον σύζυγό της, ο οποίος παρέλαβε το παιδί. «Δεν με πήραν καν τηλέφωνο. Περίμεναν να τελειώσει το ωράριο του σχολείου», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τη διαχείριση του περιστατικού.

«Το περιστατικό έγινε στις 11 πμ στο διάλειμμα και στη μία και τέταρτο ο άνδρας μου πήρε το παιδί και του το είπε» αποκάλυψε η μητέρα της ανήλικης που έπεσε θύμα επίθεσης. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε μια δασκάλα η οποία ενημερώθηκε από άλλη μαθήτρια ποτέ δεν πήγε στο σημείο της επίθεσης. «Το παιδί έμεινε δύο ώρες χτυπημένο», πρόσθεσε.

Η μητέρα δήλωσε ότι το παιδί της είναι συγκλονισμένο και μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μετά την επίθεση, ενώ δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. «Το παιδί μου είναι πολύ ήσυχο και ποτέ δεν είχε αναφέρει παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν», ανέφερε.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ζαλάδας και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Παράλληλα, το σχολείο διερευνά την υπόθεση και αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για τα γεγονότα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v