Η Black Friday 2024 έρχεται: Βρες το laptop σου!

Oι προσφορές της Black Friday δεν περιορίζονται μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα αλλά εντοπίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Προετοιμαστείτε και ενημερωθείτε.

Η Black Friday 2024 έρχεται: Βρες το laptop σου!

Τι κι αν διανύουμε ακόμα τον Οκτώβρη; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και το μυαλό των πραγματικά προνοητικών βρίσκεται ήδη στις 29 Νοεμβρίου, όταν και πέφτει η φετινή Black Friday! Όπως όμως γνωρίζεις καλά, οι προσφορές της Black Friday δεν περιορίζονται μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα αλλά εντοπίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις κάνει τη σχετική έρευνα αγοράς, έτσι ώστε όταν βρεις το προϊόν που ψάχνεις στην κατάλληλη τιμή, να το «χτυπήσεις» χωρίς καμία καθυστέρηση.

Αν ο στόχος σου στη Black Friday 2024 είναι ένας καινούριος φορητός υπολογιστής, απαιτείται προσεκτική έρευνα αγοράς έτσι ώστε να καταλήξεις στα μοντέλα που καλύπτουν τα «θέλω» σου. Εμείς θα σε βοηθήσουμε με διάφορες προτάσεις ανάλογα τον σκοπό για τον οποίο θες το laptop σου. Η τελική επιλογή είναι δική σου!

Για gaming

  • MSI Cyborg A13VF-847GR: Ένα gaming laptop με φουτουριστικό και απόλυτα εντυπωσιακό design, το σύστημα της MSI διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις κάθε gaming blockbuster στην οθόνη IPS των 15,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Ενσωματώνει Core i7-13620H, 16 GB DDR5 και GeForce RTX 4060 Laptop με 8 GB GDDR6 καθώς και ένα κορυφαίο σύστημα ψύξης για ισορροπημένη απαγωγή θερμότητας από επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Στα παραπάνω πρόσθεσε και το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας και έχεις το απόλυτο φορητό gaming PC.

  • HP Victus 16-r0000nv: Οι gamers είναι εκ φύσεως απαιτητικοί και το Victus είναι ένα μηχάνημα κατασκευασμένο με αυτό κατά νου. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική απομάκρυνση της θερμότητας από το εσωτερικό του. Την ίδια στιγμή το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης διατηρεί τις διαστάσεις του σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν Core i7-13620H τον οποίο πλαισιώνουν 16 GB DDR5 RAM, δίσκος M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1 TB και η πανίσχυρη κάρτα γραφικών RTX 4070 Laptop για παιχνίδι χωρίς όρια.

Για απλή καθημερινή χρήση

  • HP 15s fq2-23nv: Ένα laptop ευέλικτο και προσιτό, το 15s της HP είναι ό,τι πρέπει για κάποιον που αναζητά ένα σύστημα για την καθημερινότητά του. Διαθέτει σπουδαία αυτονομία, κάτι που σε συνδυασμό με το συμπαγές design και το χαμηλό βάρος του, θα σου επιτρέψουν να το πάρεις μαζί όπου κι αν πας. Η αντιθαμβωτική Full HD οθόνη προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες θέασης, ενώ ο τετραπύρηνος Intel Core i5-1135G7 με τα 16 GB μνήμης DDR4 RAM είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις.
  • Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8: Με όπλο του την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει, το IdeaPad Slim 3 θα σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι: ένα οικείο περιβάλλον εργασίας, σβέλτες εμπειρίες χρήσης, σπουδαία εικόνα για streaming περιεχομένου και αυτονομία που θα σε κάνει να ξεχάσεις το άγχος της φόρτισης. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Ryzen 7, 16 GB LPDDR5 RAM, ταχύτατο δίσκο M.2 NVMe SSD 512 GB ενώ υποστηρίζει και Wi-Fi 6 για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης στο ίντερνετ.

Για εργασία

  • Asus Zenbook UX3405MA-OLED-PP741X: Ένα laptop κατασκευασμένο με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού business χρήστη, το Zenbook της ASUS προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες χρήσης. Ο Intel Core Ultra 7 155H με την ενσωματωμένη NPU θα σου επιτρέψει να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματα της AI για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα ενώ ταυτόχρονα η οθόνη ASUS Lumina OLED των 14 ιντσών θα σε θαμπώσει με τα ζωηρά χρώματα, την υψηλή φωτεινότητα και τις ολοζώντανες εικόνες που θα σου χαρίσει. Bonus το touchpad με το ASUS NumberPad που κάνει την εισαγωγή αριθμών παιχνίδι.

  • Dell Latitude 5540: Το Dell Latitude 5540 είναι ο συνεργάτης που έψαχνες τόσο καιρό. Διαθέτει 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel με 10 πυρήνες, ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τη νέα αρχιτεκτονική Raptor Lake, καθώς επίσης 16 GB RAM και δίσκο M.2 NVMe PCIe στα 512 GB για άριστη απόδοση ακόμα και υπό τις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Έρχεται με υποστήριξη Wi-Fi 6E για ταχύτατες ασύρματες συνδέσεις αλλά και ένα πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας που θα το μετατρέψει αυτοστιγμεί στην «καρδιά» του γραφείου σου.

Για δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου

  • Apple MacBook Pro 14 M3 Max: Οι επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου, πίνουν νερό στο όνομα των MacBook Pro και το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση. Το M3 Max με CPU 14 πυρήνων και GPU 30 πυρήνων, είναι ικανό να κάνει πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία. Στην παρούσα πρόταση μάλιστα πλαισιώνεται από 36 GB RAM και δίσκο SSD 1 TB έτσι ώστε απαιτητικές εργασίες όπως το rendering 3D περιεχομένου και η ανάπτυξη μοντέλων μετασχηματισμού να ολοκληρώνονται σε χρόνο-ρεκόρ. Η υπέροχη οθόνη Retina XDR 14,2 ιντσών, η κάμερα FaceTime HD των 1080p, τα έξι ηχεία με χωρικό ήχο και οι Thunderbolt 4 κλείνουν ιδανικά το πακέτο.

  • Asus ProArt H7606WI-OLED-ME125X: Με το ProArt, η ASUS κλείνει το μάτι σε όσους ασχολούνται με επεξεργασία εικόνας και βίντεο, προσφέροντάς τους ένα σύστημα που θα τους επιτρέψει να πάρουν το στούντιο μαζί τους. Η οθόνη αφής 4K OLED των 16 ιντσών είναι σκέτη απόλαυση, ενώ η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 Laptop με τους οδηγούς NVIDIA Studio εξασφαλίζει τέλεια γραφικά και κορυφαίες επιδόσεις. Όσο για τον επεξεργαστή, ο AMD Ryzen AI 9 HX 370 ενσωματώνει NPU 50 TOPS έτσι ώστε η δύναμη της AI να εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σου. Πρόσθεσε τον NVMe PCIe 4.0 SSD των 2 TB και τα 64 GB LPDDR5X RAM στα 7500 MHz και έκλεισες!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v