Απεβίωσε σε ηλικία 44 ετών ο επιχειρηματίας Χ. Παπαδημητρίου

Αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», γνωστή από τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou», με εξαγωγική και τυποποιητική δραστηριότητα μεταξύ άλλων στον χώρο του βαλσάμικου, της μουστάρδας και του ελαιόλαδου.

Απεβίωσε σε ηλικία 44 ετών ο επιχειρηματίας Χ. Παπαδημητρίου

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Χρήστου Παπαδημητρίου, σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Ο Χρήστος Κων. Παπαδημητρίου αποτέλεσε την 3η γενιά στην εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», γνωστή σε όλη τη χώρα από τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou» και με σημαντική εξαγωγική και τυποποιητική δραστηριότητα στον χώρο του βαλσάμικου ξιδιού, της μουστάρδας, του ελαιολάδου καθώς και άλλων τροφίμων.

Ο εκλιπών τα χρόνια της ενασχόλησής του με την εταιρεία άφησε ισχυρό το αποτύπωμά του, με τις καινοτομίες που είχε εισάγει. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Παπαδημητρίου θα ψαλεί αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v