World Pass powered by Telekom: Η απίθανη τεχνολογική εμπειρία των νικητών στην «Digital X»

Το απόλυτο high tech experience βίωσαν οι τυχεροί που βρέθηκαν στην Digital X στην Κολωνία.

World Pass powered by Telekom: Η απίθανη τεχνολογική εμπειρία των νικητών στην «Digital X»

Την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, Digital X που διοργάνωσε η Telekom στην Κολωνία 18-19 Σεπτεμβρίου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν υπερτυχεροί νικητές του World Pass powered by Telekom και να βιώσουν το απόλυτο high tech experience. 

Οι επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες, αλλά και λιγότερο γνωστές start ups που εξειδικεύονται μεταξύ άλλων στους τομείς της υγείας, της κυβερνοασφάλειας, και του ΑΙ. Συμμετείχαν επίσης σε αμέτρητες εκθέσεις και άκουσαν με αυξημένο ενδιαφέρον ομιλίες από tech gurus που έθιξαν καίρια ζητήματα εν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού. 

Ακόμη, στο πλαίσιο της Digital X οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά καινοτομίες τελευταίας τεχνολογίας, όπως ΑR glasses, AR laptop, το Tech Hub της Telekom, και αλλά απίστευτα gadget, καθώς και πρωτοποριακά ρομπότ, με σπάνιες δυνατότητες.

Η έκθεση ωστόσο δεν θα μπορούσε να παραλείψει την παρουσίαση τεχνολογικών λύσεων, που βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλουν στην διατήρηση καθαρών υποδομών, που αναβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκαν ανάμεσα σε δεκάδες άλλες καινοτομίες, ρομπότ που μαζεύουν αποτσίγαρα αλλά και plastic-free αξεσουάρ για το κινητό.

Η μοναδική εμπειρία της Digital X της Telekom δεν σταμάτησε εκεί. Η έκθεση πρόσφερε στους επισκέπτες της στιγμές αναψυχής, επιτρέποντάς τους να παίξουν meta ποδόσφαιρο, (aka. drone soccer), και να ανακαλύψουν τα μυστικά του διαστήματος στο Digital Space Station της Telekom.

Δυναμικό παρών στην Digital X έδωσε και η Τεχνητή Νοημοσύνη, η σημασία της οποίας έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια.

Συνεπώς οι επισκέπτες γνώρισαν την Judy, το metahuman Avatar της Telecom, ενώ παράλληλα όσοι ήθελαν είχαν την ευκαιρία να δουν να σχεδιάζεται σε πραγματικό χρόνο το πορτρέτο τους.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, μέσα από μια epic συναυλία, που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE με το World Pass powered by Telekom δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μοναδικές, συναρπαστικές εμπειρίες σε μοναδικά events σε όλον τον κόσμο.

Μπορείς να διεκδικήσεις κι εσύ τη θέση σου σε σημαντικά γεγονότα τεχνολογίας, αθλητισμού, gaming και μουσικής εδώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v