H mobiplus.co ανακοινώνει συνεργασία με κορυφαίες e-commerce εταιρείες

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στα eshops και καταστήματα λιανικής να μαντεύουν τι θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες και να το προτείνουν χωρίς οι τελευταίοι να χρειάζεται να ψάχνουν.

H mobiplus.co ανακοινώνει συνεργασία με κορυφαίες e-commerce εταιρείες

Η mobiplus.co εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering συνεργάζεται με https://www.newcult.gr/, https://www.fylliana.gr/, https://www.shopon.gr/, https://www.e-tennis.gr/, https://www.karaiskostools.gr/ κορυφαίες e-commerce και retail εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Η Mobiplus shopping recommendation platform, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα στα eshops και καταστήματα λιανικής να μαντεύουν τι θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες και να το προτείνουν χωρίς αυτοί να ψάχνουν.

Ανεβάζουν έτσι το conversion rate που είναι πολύ χαμηλό, περίπου 2% σήμερα και αυξάνουν τα έσοδα τους κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ έως σήμερα.

H mobiplus.co ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού, σε εταιρείες όπως Hewlett- Packard, Intracom, Cyta εξειδικευμένα στο χώρο του Enterprise Λογισμικού με web και mobile services και μέλος του Elevate Greece

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v