Ζημιές από χαλάζι και καταιγίδες σε Λάρισα-Βόλο

Χαλαζόπτωση έπληξε Κιλελέρ και Φάρσαλα, ενώ ισχυροί άνεμοι και σφοδρή βροχόπτωση ξερίζωσαν δέντρα στη Λάρισα. Κεραυνοί σαρώνουν τον Βόλο. Στο έλεος της κακοκαιρίας η Θεσσαλία.

Ζημιές από χαλάζι και καταιγίδες σε Λάρισα-Βόλο

Ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες προκλήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στην Λάρισα το βράδυ της Τρίτης, ενώ ακολούθησε ισχυρή βροχόπτωση.

Η χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου και τον δήμο Κιλελέρ, καθώς και τη Βρυσιά Φαρσάλων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής.

Οι ισχυροί άνεμοι και η σφοδρή βροχόπτωση στο κέντρο της Λάρισας είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση κλαδιών και δέντρων σε αρκετά σημεία της πόλης. Η πυροσβεστική προχώρησε σε επιχειρήσεις για την απομάκρυνσή τους.

Πολύ σφοδρή καταιγίδα σαρώνει και τον Βόλο, τα προάστια και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας την Μαγνησίας.

Πολύ έντονη βροχή, θυελλώδεις ριπές ανέμου και συνεχείς πτώσεις κεραυνών μετατρέπουν τον ουρανό από νύχτα σε μέρα. Οι κεραυνοί και μέσα στην πόλη του Βόλου δημιουργούν απόκοσμη ατμόσφαιρα από συνεχείς λάμψεις και κρότους.

Οι δρόμοι του Βόλου από τη σφοδρή βροχόπτωση έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ έχουν σπάσει τέντες σε πολυκατοικίες και η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη σε όλη την περιοχή. Ταυτόχρονα ακούγονται σειρήνες οχημάτων της Πυροσβεστικής που σπεύδουν για βοήθεια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v