Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση

Πρόκειται για τον 34χρονο αρχηγό του καμπ, σε πισίνα το οποίου βρήκε τραγικό θάνατο το παιδί, καθώς και την 19χρονη ομαδάρχισσα. Η ποινική τους μεταχείριση θα αποφασιστεί, όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση

Ελεύθερος αφέθηκε, με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο 34χρονος αρχηγός της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, που συνελήφθη τα ξημερώματα για τον θάνατο της 8χρονης σε πισίνα του καμπ, χθες το μεσημέρι. Νωρίτερα, με προφορική εντολή εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερη και η 19χρονη ομαδάρχισσα, που είχε συλληφθεί, χθες το βράδυ, για το ίδιο συμβάν.

Η ποινική τους μεταχείριση θα αποφασιστεί, όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, η δικογραφία αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα έτσι ώστε, όταν ολοκληρωθεί αυτή, να αξιολογηθεί στο σύνολό της η υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, στη δικογραφία που σχηματίζεται, θα συμπεριληφθούν -μεταξύ άλλων- η ιατροδικαστική εξέταση, όπως επίσης η αυτοψία από ειδικούς πραγματογνώμονες από τον τόπο του συμβάντος και καταθέσεις μαρτύρων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v