Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος προς Άνω Λιόσια, καθώς και προς Λ. Πεντέλης στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο από τις 22:00 σήμερα, Τρίτη μέχρι και τις 06:00 αύριο, Τετάρτη. Πώς θα κινηθούν τα οχήματα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης θα λάβουν χώρα από τις 22:00 το βράδυ σήμερα, Τρίτη, 6 Αυγούστου μέχρι και τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης, 7 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

  1. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια (Κόμβος 5) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Φυλής/Κόμβος 6) όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), μέσω του οποίου θα κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια.
  2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον Κόμβο της Λ. Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Πεντέλης/Κόμβος 12).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v