Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η βράβευση του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Fraport Greece ένα ακόμη στοίχημα που επετεύχθη για την FACILITY EXPERTS

Η «FACILITY EXPERTS», ως αποκλειστικά υπεύθυνη για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Αερολιμένα "Μακεδονία" της Fraport Greece, είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για τη διάκριση του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

Η βράβευση του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Fraport Greece ένα ακόμη στοίχημα που επετεύχθη για την FACILITY EXPERTS

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης στην κατηγορία των αεροδρομίων που εξυπηρετούν 5 έως 15 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και για 1η χρονιά μεταξύ των πιο καθαρών αεροδρομίων της Ευρώπης στην κατηγορία του.

Ειδικότερα, η Fraport Greece θα βραβευτεί στα «2023 Airport Service Quality (ASQ) Awards», μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI), η οποία επιβραβεύει τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως. Το αξιοσημείωτο και ουσιαστικό στη συγκεκριμένη βράβευση είναι ότι τα εν προκειμένω βραβεία εξαρτώνται άμεσα από τη γνώμη των ίδιων επιβατών οι οποίοι αξιολογούν τα αεροδρόμια.

Η «FACILITY EXPERTS» είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για τη διάκριση του  αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» , καθότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Αερολιμένα. Με αίσθημα ευθύνης, σεβασμό στο επιβατικό κοινό και στο περιβάλλον και παράλληλα με βλέμμα στραμμένο στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του συνόλου των εγκαταστάσεων και υποδομών που διαχειρίζεται, η «FACILITY EXPERTS» παρέχει άριστες υπηρεσίες με επίκεντρο το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την ασφάλειά του.

Το πεδίο των δραστηριοτήτων της «FACILITY EXPERTS» καλύπτει το σύνολο των υπηρεσιών FACILITY MANAGEMENT σε Αεροδρόμια, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία κ.α. και περιλαμβάνει  υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης,  συντήρησης πρασίνου, τεχνικής συντήρησης κτιρίων, καθότι διαθέτει την υποδομή και τον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, προκειμένου να  διεκπεραιώνεται ένα πολυδιάστατο σύνολο εργασιών και ελέγχου.

Ταυτόχρονα, παρέχει το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο για την «FACILITY EXPERTS» είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησης καθότι αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά ότι οι επιτυχημένες διαχρονικά εκ μέρους της επιλογές στελέχωσης προσωπικού έχουν καθοριστική σημασία για την επιτυχία της. Και αυτό σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από την εκπαίδευση  και συστηματική ενημέρωση των 1500 εργαζομένων της εταιρείας, η οποία είναι συνεχής και σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα standards. Σημειωτέο δε ότι, εναρμονισμένοι πλήρως με 11 διεθνή πρότυπα μεταξύ άλλων : ISO 9001:2015-Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας , ISO 14001:2015-Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 45001:2018-Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία και ISO 50001:2018-Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης, διασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα των διαδικασιών και υπηρεσιών της με διάρκεια στο χρόνο.

Συνεπώς για την «FACILITY EXPERTS», η διάκριση του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης το οποίο διακρίθηκε ως ένα από το πιο καθαρά αεροδρόμια της Ευρώπης, πάντα σύμφωνα με την εμπειρία των ταξιδιωτών, αποδεικνύει εμπράκτως το υψηλό επίπεδο παροχών και προδιαγραφών, βάσει των οποίων λειτουργεί και διαχειρίζεται τις υπηρεσίες καθαρισμού των 15 μεγαλύτερων Αεροδρομίων στην Ελλάδα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v