Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχείς αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Θεσσαλονίκη

Τουρίστες από την Ισπανία, την Αμερική, τον Λίβανο, την Ισπανία και τη Γερμανία, έφτασαν με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της πόλης και είχαν την ευκαιρία να την εξερευνήσουν. Τόνωση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα.

Συνεχείς αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Θεσσαλονίκη

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να προσεγγίσουν 82 κρουαζιερόπλοια συνολικά φέτος,  Οι τουρίστες που επισκέπτονται έστω και για λίγες ημέρες την πόλη, δίνουν ανάσα στα εμπορικά, αλλά και στα καταστήματα εστίασης του κέντρου.

Τουρίστες, μεταξύ άλλων από την Ισπανία, την Αμερική, τον Λίβανο, την Ισπανία και την Γερμανία, έφτασαν με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της πόλης και είχαν την ευκαιρία να την εξερευνήσουν.

Έκαναν βόλτες στην αγορά, ψώνισαν αναμνηστικά ενθύμια και δοκίμασαν τοπικές γεύσεις. Εκτός από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, αρκετοί τουρίστες αναμένεται να επισκεφτούν κοντινούς αρχαιολογικούς προορισμούς, όπως της Βεργίνας και του Δίον.

Παράλληλα η άφιξη των κρουαζιερόπλοιων τονώνει πολλές φορές και την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα.

Το 2024 εξελίσσεται ιδιαίτερα δυναμικά για την κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει χρονιά ορόσημο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v