«Game of Money Festival»: Το πρώτο φεστιβάλ οικονομικής παιδείας στην Ελλάδα

Το event απευθύνεται τόσο σε όσους δεν διαθέτουν χρηματοοικονομικές γνώσεις, όσο και σε έμπειρους επενδυτές, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, Στόχος, η ενίσχυση της οικονομικής παιδείας και του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού.

«Game of Money Festival»: Το πρώτο φεστιβάλ οικονομικής παιδείας στην Ελλάδα

Από το 2020, το Game of Money (GoM) έχει καταστεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην οικονομική παιδεία στην Ελλάδα, με την πλατφόρμα «Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος» και το ομώνυμο Podcast που συγκεντρώνει πάνω από 1.000.000 plays και διαθέτει μια αφοσιωμένη κοινότητα ανθρώπων. Η ιδέα γεννήθηκε 

«Αναζητώντας τρόπους να μεγαλώσουμε την επίδραση μας σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί, και ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, την πλειοψηφία των ανθρώπων στη χώρα μας, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός μεγάλου φεστιβάλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

Το περιεχόμενο του Συνεδρίου:

  • Ακίνητη Περιουσία: Στρατηγικές επένδυσης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.
  • Fintech: Τεχνολογικές καινοτομίες στον χρηματοοικονομικό τομέα και πώς αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας.
  • Έξυπνες Επενδύσεις: Σύγχρονες μέθοδοι και εργαλεία για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων με ελαχιστοποίηση του κινδύνου.
  • Χρηματοδότηση: Ευκαιρίες χρημαστοδότησης για επιχειρήσεις και start-ups.
  • Επικοινωνία και Διαπραγματεύσεις: Βασικές δεξιότητες για την επιτυχία στις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.
  • Η Ψυχολογία της Οικονομίας: Κατανόηση των ψυχολογικών παραγόντων που επηρεάζουν τις οικονομικές αποφάσεις.
  • Απάτες: Πώς να αναγνωρίζετε και να αποφεύγετε τις οικονομικές απάτες.
  • AI και blockchain: Τι έρχεται και πως επηρεάσει την οικονομία
  • Το Μέλλον της Οικονομίας: Προβλέψεις και τάσεις που θα διαμορφώσουν το οικονομικό τοπίο των επόμενων χρόνων.

Οι ομιλητές, που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά, θα είναι οι κορυφαίοι σε κάθε έναν από αυτούς τους κλάδους και θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους γνώσεις και εμπειρίες.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα δημοσιοποιηθούν, κατά αποκλειστικότητα, τα αποτελέσματα της Focus Bari σε συνεργασία με το GoM για το επίπεδο του χρηματοικονομικού αναφαλβητισμού στην χώρα μας.

Το κοινό

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους ανθρώπους χωρίς καμία χρηματοοικονομική γνώση και εμπειρία αλλά και έμπειρους επενδυτές, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και κάθε άνθρωπο, με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής παιδείας και του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού.

Στο “Game of Money Festival” αναμένεται να βρεθούν πάνω από 3.000 συμμετέχοντες με στόχο να ανακαλύψουν τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες στις αγορές και να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες ώστε να τους βοηθήσουν στις επενδυτικές τους αποφάσεις. Tέλος να μάθουν να μελετούν και να ιεραρχούν τις σημαντικότερες τάσεις στην οικονομία μειώνοντας έτσι την έλλειψη γνώσεων στα προσωπικά τους οικονομικά.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ

Το GoM Festival συνδιοργανώνεται από το Game of Money και την Alternative Media, κορυφαία εταιρεία παραγωγής συνεδρίων και διαφήμισης στην βιομηχανία του Wellness στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v