Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στα Χανιά

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από δύο ελικόπτερα ενώ από το έδαφος επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στα Χανιά

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Τετάρτης (24/07) στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου στα Χανιά.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από δύο ελικόπτερα ενώ από το έδαφος επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά αρχικά ''απείλησε'' τις Αγριλές μετά ωστόσο οι εστίες φωτιάς “περικύκλωσαν” στην κυριολεξία τα σπίτια στη Λιβάδα και στο Ροδοβάνι.

Συνολικά εκδόθηκαν τρία μηνύματα «112», ένα για ενημέρωση και δύο για προληπτικές εκκενώσεις των κατοίκων από τις περιοχές Αγριλές και Λιβάδα Χανίων, προς Ροδοβάνι μέσω επαρχιακής οδού Ροδοβανίου-Παλιαοχώρας, το τελευταίο «112» που εκδόθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης καλεί τους κατοίκους στις περιοχές Μάζα και Παππαδιανά Χανίων να απομακρυνθούν προς Τεμένια.

Στο σημείο επιχειρούν πάνω από 130 πυροσβέστες με 35 οχήματα ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κορμό δέντρου με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες.

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v