Με τη Λειτουργικότητα Bill Payments της πλατφόρμας Epsilon Pay, το embedded banking πραγματοποιεί όσα υπόσχεται για τις επιχειρήσεις

Το Embedded Banking επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από μη παραδοσιακά τραπεζικά κανάλια, αξιοποιώντας καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες άλλων οργανισμών που συνεργάζονται με τα τραπεζικά ιδρύματα.

Με τη Λειτουργικότητα Bill Payments της πλατφόρμας Epsilon Pay, το embedded banking πραγματοποιεί όσα υπόσχεται για τις επιχειρήσεις

Σε εξαιρετικά αποδοτικό εργαλείο βελτίωσης της λειτουργίας και αύξησης της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους, εξελίσσεται το Embedded Banking, ο πιο «hot» τομέας του Fintech. Το Embedded Banking επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από μη παραδοσιακά τραπεζικά κανάλια, αξιοποιώντας καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες άλλων οργανισμών που συνεργάζονται με τα τραπεζικά ιδρύματα.

Στη χώρα μας, η «ενσωματωμένη τραπεζική» πραγματοποιεί όσα υπόσχεται για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας υπηρεσιών Epsilon Pay. Αποτελώντας τον πρώτο καρπό της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στον Όμιλο Epsilon Net - τον μεγαλύτερο Όμιλο Πληροφορικής στην Ελλάδα και την Eθνική Τράπεζα - έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς - η πλατφόρμα υπηρεσιών Epsilon Pay εμπλουτίζεται πλέον με τη Λειτουργικότητα Bill Payments, η οποία καθιστά δυνατή την πληρωμή των λογαριασμών της επιχείρησης απευθείας από το ERP σύστημά της!

Συγκεκριμένα, η λειτουργικότητα Bill Payments επιτρέπει στην επιχείρηση να εκτελεί πληρωμές προς όλους τους Οργανισμούς που υποστηρίζει το Internet Banking της Eθvικής Tράπεζας, με την επιπλέον δυνατότητα για συμφωνία των λογιστικών κινήσεων απευθείας στο Epsilon Net σύστημα που διαθέτει (PYLON Hybrid, Galaxy, Epsilon Smart).

Ειδικότερα, με τη Λειτουργικότητα Bill Payments η επιχείρηση, μέσω της πλατφόρμας Epsilon Pay, μπορεί:

  • Να αξιοποιεί υφιστάμενες εγγραφές πληρωμής Οργανισμών που έχει καταχωρήσει στο σύστημά της (PYLON Hybrid, Galaxy), και να εκτελεί τις πληρωμές μέσω της υπηρεσίας, εισάγοντας μόνο τον κωδικό OTP για την ολοκλήρωσή τους.
  • Να έχει στη διάθεσή της προς αναζήτηση και εμφάνιση τα στοιχεία κάθε συναλλαγής, που πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, με πρόσβαση σε άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση για την ιστορικότητα των εξόδων της, ανά Οργανισμό.
  • Για κάθε επιτυχή πληρωμή Οργανισμού, να λαμβάνει αυτοματοποιημένη ενημέρωση του Epsilon Net συστήματός της, για τη συναλλαγή και τις προμήθειες, καθώς και άμεση συμφωνία κινήσεων.

Η νέα υπηρεσία Bill Payments έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες καινοτόμες λειτουργικότητες:

  • αυτοματοποίηση Εισπράξεων (Epsilon Pay RF), Πληροφόρηση / Dashboard (Epsilon Pay ΒΙ) και Διαχείριση Λογαριασμών (Account Aggregator). Συνολικά, η πλατφόρμα Epsilon Pay αποτελεί για τον χρήστη και την επιχείρηση μία προηγμένη ψηφιακή εμπειρία με πολλαπλά, πρακτικά οφέλη:
  • αυτοματοποίηση εισπράξεων και αυτόματη λογιστικοποίηση εγγραφών με κάθε είσπραξη, με αποτέλεσμα τη μείωση λειτουργικού κόστους και χρόνου διαχείρισης εισπράξεων, βελτίωση ρευστότητας, άμεση πληροφόρηση, αύξηση παραγωγικότητας και ενίσχυση της θετικής εμπειρίας πελάτη,
  • ψηφιοποίηση συναλλαγών της επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος, παρέχοντας τη δυνατότητα για Real-Time παρακολούθηση συναλλαγών, συμβάλλοντας, παράλληλα, στις διαδικασίες συμμόρφωσης με τις φορολογικές απαιτήσεις,
  • εγγύηση ασφάλειας συστημάτων και συναλλαγών της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας προστασία ευαίσθητων οικονομικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Κανονισμού για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Επιπλέον, σημαντικό όφελος λαμβάνουν και τα λογιστικά γραφεία, καθώς διευκολύνονται στην καταχώρηση και συμφωνία εισπράξεων και πληρωμών μειώνοντας τα λάθη στις λογιστικές εγγραφές.

Η πλατφόρμα Epsilon Pay, χάρη στην πρωτοποριακή της ψηφιακή αρχιτεκτονική, που της επιτρέπει συνεχώς να εμπλουτίζεται, είναι σε θέση να πραγματοποιεί όσα υπόσχεται σε περιβάλλον πλήρους αξιοπιστίας και ασφάλειας, αξιοποιώντας τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας της καινοτόμου τεχνολογίας των APIs.

ADVERTORIAL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v