Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια προαστιακού Πάτρας-Ρίου

Οπως ενημέρωσε ο ΟΣΕ λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομήςακυρώνονται μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια προαστιακού Πάτρας-Ρίου

Ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας, μεταξύ Πάτρας - Ρίου μέχρι νεωτέρας λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει: «Ο ΟΣΕ ενημέρωσε ότι όλα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας μεταξύ Πάτρας - Ρίου ακυρώνονται μέχρι νεωτέρας λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής».

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

«Λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στην περιοχή της Πάτρας, δημιουργήθηκε στρέβλωση γραμμής στην περιοχή της ισόπεδης διάβασης Κανελλοπούλου. Παρόμοια περιστατικά εκδηλώνονται σε ακραίες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών μεγάλης διάρκειας. Ο ΟΣΕ με απόλυτη προτεραιότητα την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων και με συνεχή επαγρύπνηση του προσωπικού του, κατόπιν επιθεώρησης της γραμμής, ήταν αναγκαίο να διακόψει την κυκλοφορία.

Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται και αφού το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v