Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο και αυτοκτόνησε

Οταν πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον "ουρανό" του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί. Στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του. Είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο και αυτοκτόνησε

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα η σχέση ενός νεαρού εν διαστάσει ζευγαριού στην Αμφιλοχία. Σε μια νέα περίπτωση γυναικοκτονίας, ο 42χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 37χρονη γυναίκα και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της.

Τη στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον "ουρανό" του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ενδοοικογενειακή βία ,οδήγησε στην τραγωδία της Αμφιλοχίας σύμφωνα με πληροφορίες που δίδονται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , η 36χρονη γυναίκα την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την προηγούμενη μέρα, όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε κι αυτός στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες τότε, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v