Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SOFTONE Cloud ERP: Η αφετηρία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας

Η νεότερη έκδοση της λύσης της SOFTONE, το Cloud ERP Series 6, παρέχει πλήθος λειτουργιών, εξυπηρετώντας τις εξειδικευμένες ανάγκες όλων των τμημάτων μέσα από ένα ενιαίο σύστημα.

SOFTONE Cloud ERP: Η αφετηρία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας

Η χρήση ψηφιακών εργαλείων είναι δεδομένη για κάθε επιχείρηση, από την μικρότερη ως τη μεγαλύτερη. Η μηχανογράφηση, η διαχείριση του πελατολογίου, η μισθοδοσία, το λογιστήριο, και οι υπόλοιπες δραστηριότητες, όμως, δεν γίνεται να είναι αποκομμένες μεταξύ τους και κάθε μία να χρησιμοποιεί τα δικά της εργαλεία, καθώς αυτό οδηγεί σε αναποτελεσματικότητα, μειωμένη παραγωγικότητα και αυξημένη πιθανότητα λαθών. Σήμερα η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε εταιρική διαδικασία, και η λύση που θα σας επιτρέψει να ενοποιήσετε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες κάτω από ένα σύστημα είναι το SOFTONE Cloud ERP. Υιοθετώντας τη λύση της SOFTONE επιταχύνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, αποκομίζοντας παράλληλα πολλαπλά οφέλη.

Οι λειτουργίες του SOFTONE Cloud ERP

Η νεότερη έκδοση της λύσης της SOFTONE, το Cloud ERP Series 6, παρέχει πλήθος λειτουργιών, εξυπηρετώντας τις εξειδικευμένες ανάγκες όλων των τμημάτων μέσα από ένα ενιαίο σύστημα. Στο SOFTONE Cloud ERP Series 6 βρίσκουμε:

  • Χρηματοοικονομική Διαχείριση
  • Παραγωγή
  • Εργαλεία Παραμετροποίησης
  • Διαχείριση Αποθεμάτων
  • Reporting
  • Μισθοδοσία
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
  • Εμπορική Δραστηριότητα
  • CRM

Το σύστημα της SOFTONE είναι παραμετροποιήσιμο με βάση τις ανάγκες σας. Γι’ αυτό και είναι ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε όλα τα υποσυστήματα αν δεν τα χρειάζεστε. Επιλέξτε μόνο αυτά που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας και επωφεληθείτε από τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού και τα πλεονεκτήματα της λύσης της SOFTONE.

Τα οφέλη μίας λύσης που βασίζεται στο cloud

Όπως λέει και το όνομά του, το σύστημα της SOFTONE λειτουργεί στο cloud. Αυτό σημαίνει πως μία επιχείρηση δεν χρειάζεται να έχει τις δικές τις υποδομές για να εκμεταλλευτεί όλες τις λειτουργίες του ERP λογισμικού που θα επιλέξει. Αυτό με τη σειρά του μεταφράζεται σε μειωμένο κόστος και μεγαλύτερη ευελιξία. Από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε δικούς σας servers αποφεύγετε ένα σημαντικό κόστος, ενώ ταυτόχρονα δεν απαιτείται και η εκτενής απασχόληση του τμήματος IT για την εγκατάστασή του.

Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν η ύπαρξη ομάδας IT για να προχωρήσετε στην επιλογή του SOFTONE Cloud ERP. Αυτό καθιστά τη λύση της SOFTONE ιδανική για όλες τις επιχειρήσεις, από μία μικρή start up που τώρα ξεκινά τη λειτουργία της και έχει περιορισμένους πόρους, μέχρι έναν μεγάλο οργανισμό με εκατοντάδες ανθρώπους που εργάζονται σε πολλαπλές τοποθεσίες. Η SOFTONE έχει υιοθετήσει ένα συνδρομητικό μοντέλο πληρωμής για το Cloud ERP της έτσι ώστε να μην δεσμεύεστε ούτε να είστε υποχρεωμένοι να συντηρείτε μία δική σας εγκατάσταση.

Μέσω ενός συστήματος βασισμένο στο cloud έχετε τη δυνατότητα για απρόσκοπτη εργασία από παντού. Τα mobile και web apps της SOFTONE επιτρέπουν την πρόσβαση στο cloud ERP από όπου κι αν βρίσκονται οι εργαζόμενοι. Και χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης του συστήματος, οι αναβαθμίσεις έρχονται αυτόματα και προσθέτουν νέες δυνατότητες χωρίς να χρειάζεται να γίνει κάποια ενέργεια από την πλευρά της επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της λύσης της SOFTONE

Επιλέγοντας το SOFTONE Cloud ERP Series 6 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών της επιχείρησής σας απολαμβάνετε μία σειρά από μοναδικά προνόμια. Το βασικότερο είναι πως εξασφαλίζετε μέγιστη ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Η SOFTONE έχει επιλέξει τα data centers της Microsoft για την λειτουργία του cloud ERP της. Η συνεργασία με το Azure διασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια μέσω συνεχών ελέγχων, αυτοματοποιημένων backup και λειτουργίας ανάκτησης δεδομένων, κάτι που εξαλείφει το άγχος του ενδεχομένου της απώλειας δεδομένων.

Το SOFTONE Cloud ERP Series 6 μπορεί να είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι χρονοβόρες διαδικασίες είναι παρελθόν και το κόστος εγκατάστασης διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα αφού δεν απαιτείται η απόκτηση hardware.

Η ενοποίηση των διαδικασιών και οι αυτοματισμοί που εισάγει ο ψηφιακός μετασχηματισμός, επιτρέπουν σε όλες τις επιχειρήσεις να απελευθερώσουν πόρους και να εστιάσουν μόνο σε ό,τι έχει αξία. Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του SOFTONE Cloud ERP το κατατάσσουν ως την ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για το SOFTONE Cloud ERP Series 6 εδώ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v