Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Περιστέρι

Δύο αυτοκίνητα αφού κυνηγήθηκαν κατέληξαν στην οδό Δωδεκανήσου. Κατέβηκε από το ένα αυτοκίνητο ο συνοδηγός, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας και δέχθηκε πυρά στα πόδια από ένα άτομο το οποίο επέβαινε στο άλλο όχημα.

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Περιστέρι

Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα αφού κυνηγήθηκαν κατέληξαν στην οδό Δωδεκανήσου. Κατέβηκε από το ένα αυτοκίνητο ο συνοδηγός, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας και δέχθηκε πυρά στα πόδια από ένα άτομο το οποίο επέβαινε στο άλλο όχημα.

Στη συνέχεια όλοι εξαφανίστηκαν από το σημείο, τόσο ο δράστης των πυροβολισμών όσο και ο φίλος του 22χρονου που τον άφησε αιμόφυρτο στο σημείο. Περαστικοί ειδοποίησαν το 100 και με ασθενοφόρο ο νεαρός μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για νοσηλεία.

Ο 22χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μόλις χθες είχε αποφυλακιστεί. Και ο δράστης όμως είναι γνωστός στις Αρχές. Πρόκειται για 26χρονο Έλληνα σύμφωνα με πληροφορίες, που έχει ποινικό παρελθόν για διάφορα αδικήματα.

Οι κινήσεις τους στα οχήματα έχουν καταγραφεί καθαρά, βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας οι οποίοι και τους αναζητούν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v