Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ιχνη πυρίτιδας σε ζώνη όπλου που ανήκει στον 44χρονο

Η ζώνη όπως και άλλα αντικείμενα, όπως ρουχισμός και παπούτσια, εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ιχνη πυρίτιδας σε ζώνη όπλου που ανήκει στον 44χρονο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της ενέδρας θανάτου στο Νέο Ψυχικό την περασμένη Τρίτη με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας σε ζώνη όπλου που φέρεται να ανήκει στον 44χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος κρατείται από τις αρχές.

Η ζώνη όπως και άλλα αντικείμενα όπως ρουχισμός και παπούτσια που βρέθηκαν κατά τις έρευνες στο σπίτι του εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας.

Σημειώνεται πως προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 44χρονος κατηγορούμενος, που ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε υπόθεση απαγωγής. Μέχρι τώρα δεν έχει πει «ούτε λέξη» στην αστυνομία. Αναμένονται τα αποτελέσματα για dna στο μπουφάν και τα γάντια που φορούσε.

Στις 9.30 το πρωί ο 44χρονος οδηγήθηκε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος του και στην συνέχεια στην 31η τακτική ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. Το οπτικό υλικό, η αξιοποίηση πληροφορίων από τον υπόκοσμο και τα λάθη του δολοφόνου, οδήγησαν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει την υπόθεση σε πολύ σύντομο χρόνο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v