Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήταν όπως φαίνεται το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν πριν και μετά τη δολοφονία του 54χρονου.

Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Συνελήφθη ο 44χρονοςγια την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό που είχε προσαχθεί νωρίτερα από τις Αρχές.

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήταν όπως φαίνεται το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν πριν και μετά τη δολοφονία του 54χρονου.

Παλιός γνώριμος των αρχών ο ύποπτος

Ο ύπoπτος  που προσήχθη  στην Ασφάλεια το βράδυ της Παρασκευής δεν ήταν άγνωστος σοτυς αστυνομικούς. Φέρεται να είχε φυσική παρουσία στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 και να είχε σχέσεις με γνωστό Έλληνα βαρυποινίτη – μέλος της GREEK MAFIA– που συμφωνα με τις αρχές ήταν ανάμεσα στους ηθικούς αυτουργούς της  υπόθεσης.  Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά τελικά η ποινή του μειώθηκε στα 15 χρόνια.

Ο 44χρονος έχει κατηγορηθεί για ληστείες σε επαρχιακές πόλεις, για ξυλοδαρμούς και εκβιάσεις καταστηματαρχών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έγινε και έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, αλλά και της συντρόφους του, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ρούχα, τα υποδήματα και το κράνος που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο προσαχθέντων, αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, προκειμένου να δουν αν είχε επαφές με πρόσωπα από τη Μύκονο η έγκλειστα στις φυλακές.

Ακόμα, αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνο του βασικού υπόπτου τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v