Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Εξακολουθούν να αρνούνται ότι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο οι δύο κατηγορούμενοι.

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη των δύο αδερφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στις 9 Απριλίου του 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Τα δύο αδέρφια, 41 έως και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Οι δύο κατηγορούμενοι ωστόσο, αρνούνται την κατηγορία.

Ωστόσο, η πράξη αυτή φαίνεται ότι ήταν προϊόν, σύμφωνα και με το βούλευμα, συμβολαίου θανάτου με άγνωστα άτομα, για τα οποία συνεχίζεται η έρευνα.

Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως δεν έχουν σχέση. Ο ένας μάλιστα αρνείται ότι ήταν την ημέρα εκείνη στον Άλιμο, ενώ αδελφός του λέει ότι βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας, οι δράστες προσέγγισαν τον Καραϊβάζ, τον πυροβόλησαν επανειλημμένα με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, έχοντας προαποφασίσει να διαπράξουν από κοινού το έγκλημα και γνωρίζοντας επακριβώς τον τόπο της κατοικίας του, το πρόγραμμά του, τις συγκεκριμένες ώρες μετάβασης στον τόπο της εργασίας του.

Στη δίκη παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας οικογένεια του δημοσιογράφου, η οποία ζητά τον εντοπισμό και να λογοδοτήσουν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v