Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαιρώματα στον Λαγανά Ζακύνθου

Μαχαιρωμένοι σε κοιλιά και συκώτι νοσηλεύονται δύο από τους εμπλεκόμενους, ενώ ακόμη ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού γρονθοκοπήθηκε άσχημα στο πρόσωπο.

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαιρώματα στον Λαγανά Ζακύνθου

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ζακυνθινών και παρέας επισκεπτών, πιθανότατα από την Αθήνα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό από μαχαίρι δύο νεαρών από τη Ζάκυνθο και ενός Αθηναίου από γροθιές, έλαβε χώρα τα ξημερώματα στον Λαγανά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, όλα ξεκίνησαν στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των Αθηναίων, περίπου 10 έως 14 άτομα ηλικίας 20-30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονται κάποια μέλη της ζακυνθινής παρέας, ίδιων ηλικιών.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι νεαροί από την Αθήνα προέβησαν σε απρέπειες και προκλήσεις, με τους εργαζόμενους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των Ζακυνθινών ότι «θα τα ξαναπούμε», για να λάβουν την απάντηση «όποτε θέλετε».

Δυόμισι ώρες μετά, περίπου στις 5 τα ξημερώματα και αφού νεαροί από την ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν να φάνε σε γνωστό φαστ φουντ του Λαγανά. Λίγα μέτρα πριν το κατάστημα, τους περίμεναν οι εκδιωχθέντες νεαροί και τους επιτέθηκαν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους χτύπησε τουλάχιστον 4 άτομα με στιλέτο. Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.

Άσχημα χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας από την παρέα των Αθηναίων, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο παίρνει καταθέσεις ενώ έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου στη συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν από 6 έως 8 άτομα από κάθε παρέα.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v