Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα στο Ψυχικό

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε Ι.Χ. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί. Οδηγούσε εταιρικό αυτοκίνητο και δημιουργούνται σενάρια ότι οι εκτελεστές έκαναν λάθος. Ηχητικό ντοκουμέντο.

Μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα στο Ψυχικό

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό. O άνδρας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο -οκτώ κάλυκες εντοπίστηκαν επιτόπου. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άλλος άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση. Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ψυχικό: «Γάζωσαν» άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του – Φωτογραφίες από το σημείο της εκτέλεσης

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το EΡΤΝews από το σημείο της δολοφονίας, διακρίνονται στο οδόστρωμα αρκετά ευρήματα που παραπέμπουν σε περισσότερες των οκτώ σφαιρών. Στο όχημα διακρίνεται και η τρύπα στο τζάμι, από την πλευρά του οδηγού, που δείχνει ότι ο δράστης στόχευσε από κοντινή απόσταση το θύμα που ήταν εντός του οχήματος.

Χαριστικές βολές έριξαν στο θύμα οι εκτελεστές

Κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης. Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θύμα οδηγούσε το πολυτελές ηλεκτρικό όχημα του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να έκαναν λάθος και να σκότωσαν λάθος άνδρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Αγρια Δύση η πρωτεύουσα

Οπως δήλωσε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, «καθημερινά επιβεβαιώνονται τα χειρότερα σενάρια που θέλουν την πρωτεύουσα να είναι πλέον Άγρια Δύση και το οργανωμένο έγκλημα να δρα ανενόχλητο με μεθόδους που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στο Ψυχικό, όταν ένοπλοι πυροβόλησαν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, το Ψυχικό. Δεκαέξι πυροβολισμοί έπεσαν σε πρωινή ώρα που η περιοχή σφύζει από ζωή.

Μήνες τώρα προειδοποιούμε τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τις ολέθριες συνέπειες που έχει η πολιτική που ακολουθούν με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την παράδοση της χώρας στις δράσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Οι άνθρωποι πλέον εκτελούνται μέρα μεσημέρι, έξω από σχολεία, σε εστιατόρια, ανάμεσα σε παιδιά, σε ανυποψίαστους πολίτες και τα καινούργια ήθη και έθιμα που φέρνει αυτό το διεθνοποιημένο δίκτυο εγκλήματος δείχνει να μην σέβεται καν τους στοιχειώδεις κανόνες που ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Η ώρα μηδέν έχει σημάνει προ καιρού και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός της μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν καθώς τα γεγονότα τους ξεπερνούν καθημερινά».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v