Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σουφλί Έβρου

Επιχειρούν 26 πυροσβέστες, υποστηριζόμενοι από μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ στην περιοχή έχουν σταλεί 9 πυροσβεστικά οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σουφλί Έβρου

Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10.00 σε αγροτική περιοχή της Κορνοφωλιάς του Δήμου Σουφλίου.

Η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κορνοφωλιά, στο Σουφλί Έβρου. Η κινητοποίηση των αρχών περιλαμβάνει την επιχείρηση 26 πυροσβεστών, υποστηριζόμενων από μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ.

Επιπλέον, στην περιοχή έχουν σταλεί 9 πυροσβεστικά οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο για να συμβάλλουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παράλληλα, στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν και μηχανήματα έργου του ΟΤΑ, που βοηθούν στην προσπάθεια περιορισμού της φωτιάς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εργάζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με στόχο την αποφυγή εξάπλωσής της σε κατοικημένες περιοχές ή σε ευαίσθητα οικοσυστήματα.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v