Σε αυτά τα club και μπαρ θα παρτάρεις κάτω από τα αστέρια

Σε ταράτσες και μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, θα πιεις, θα χορέψεις και θα ζήσεις το καλοκαίρι όπως πρέπει, κάτω από τα αστέρια. Προτάσεις που αξίζουν της προσοχής.

Σε αυτά τα club και μπαρ θα παρτάρεις κάτω από τα αστέρια

Aπό τον Πειραιά μέχρι το Γκάζι και από εκεί στην Παραλιακή, τα πάρτι δεν έχουν τελειωμό, ο κόσμος χορεύει και πίνει παγωμένα κοκτέιλ και η ζωή είναι ωραία.

Νιώσαμε ξανά νέοι και κάναμε μια βόλτα σε μερικά από τα καλύτερα υπαίθρια club και μπαρ της πόλης και σε προκαλούμε να τα δοκιμάσεις.

Island

27ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, 166 72 Βάρκιζα, τηλ: 2109653563-4

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madeofsounds (@mos_madeofsounds)

 

Σταθερός προορισμός διασκέδασης και σημείο αναφοράς της ζωής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Island παραμένει ένας από τους πιο νησιώτικους προορισμούς της πόλης, που σε μεταφέρουν μεμιάς σε νησί του Αιγαίου, κι ας είσαι στην Αθήνα. Για ακόμα ένα καλοκαίρι φιλοξενεί μεγάλους διεθνείς και Έλληνες DJs της ηλεκτρονικής σκηνής σε ανεβαστικά events που μπορείς να βρεις εδώ.Τις υπόλοιπες ημέρες παίζει mainstream ελληνικές και ξένες επιλογές. Είσοδος στα 15€ τα ΠΣΚ, και Πέμπτη στα 12€, με ποτό. Απαραίτητη η γυναικεία συνοδεία.

Ε7 upper view

Άστιγγος 6, Πειραιάς, τηλ: 21 0411 5463

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by E7 Upper View (@e7upperview)

 

Το Λιμάνι παίζει κάθε χρόνο δυνατά στην βραδινή διασκέδαση και το νέο open air μπαρ απέναντι από την πύλη Ε7 το αποδεικνύει. Με όπλο του την όμορφη θέα από την ταράτσα, ξεκινά από νωρίς το πρωί με καφεδάκια και πρωινό και συνεχίζει ως πολύ αργά το βράδυ με ανεβαστικούς ρυθμούς από εγχώριους DJs (Sunday Soulman, Zanko, Stef Kourou κ.α.) οι οποίοι παρτάρουν δίχως αύριο τα ΠΣΚ με ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Το απλό ποτό στα 10€, τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ στα 12-14€.

Rio Skyclub

Τριπτολέμου 29, Γκάζι, τηλ: 698 127 0207

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RIO Skyclub Athens (@rio_skyclub)

 

Με σήμα κατατεθέν του το άγαλμα του Ιησού που φέρνει στο νου κάτι από Βραζιλία, το Rio πρωταγωνιστεί στις θερινές κλαμπίστικες εξόδους της νεολαίας, με μια ταράτσα η οποία σφύζει από κόσμο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Kάθε μέρα εδώ φιλοξενούνται πάρτι με διαφορετικές θεματικές: Bachelor πάρτι τις Τρίτες, Majestic Party τις Παρασκευές, Fabrique τις Πέμπτες και Last Dance τις Τετάρτες αποτελούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Η είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό, ενώ το απλό ποτό μέσα στα 10€.

Bolivar

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, τηλ: 697 036 7684

 

 

Πάμε παραλιακά, κοντά όμως στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου μια ανάσα από το κύμα στην Ακτή του Ήλιου, το Bolivar έχει καταφέρει να γίνει με πολύ κόπο και… χορό ένα από τα μεγαλύτερα beach bars της Αττικής, φιλοξενώντας κάθε χρόνο την αφρόκρεμα της διεθνούς dance σκηνής, αλλά και μπόλικα εγχώρια πάρτι. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα Afro Spiti της Τετάρτες, τους Mayans τις Πέμπτες, τον Joseph Capriati σε ένα 4ωρο σετ το Σάββατο 29 Ιουνίου, και πολλά ακόμα που θα βρεις εδώ. Είσοδος, αναλόγως ημέρας, από 10€ με ποτό, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 10€.

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα στο in2life.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v