Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη φωτιά στη Ναυπακτία, μηνύματα από το 112

Εκκενώνονται οι οικισμοί οι περιοχές Μολύκρειο, Φραγκέικα και Ανω Πλατανίτης στην Αιτωλοακαρνανία. Καλύτερη εικόνα στο μέτωπο της Νέας Αρτάκης.

Μεγάλη φωτιά στη Ναυπακτία, μηνύματα από το 112

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που μαίνεται στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ Ναυπάκτου και Αντιρρίου.

Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς μετέχουν 75 πυροσβέστες με τρία πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα, ενώ από αέρος συντρέχουν περιοδικά 9 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Μήνυμα από το 112 εστάλη για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον Πλατανίτη Ναυπακτίας, με το οποίο καλούνται όσοι βρίσκονται σε Μολύκρειο και Φραγκέικα να απομακρυνθούν προς Αντίρριο, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών.

Μήνυμα 112 εστάλη και προς τους κατοίκους του Άνω Πλατανίτη, με την οδηγία να απομακρυνθούν προς Ναύπακτο».

 

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στην περιοχή Παλιάμπελο Βόνιτσας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και στις προσπάθειες κατάσβεσης παίρνουν μέρος 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη.

Στην Εύβοια, μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Νέας Αρτάκης, το οποίο αναφέρει: Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή Νέας Αρτάκης. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ακτή Βολέρι, οικισμός Ζέφυρος, απομακρυνθείτε προς Νέα Αρτάκη. Η φωτιά οριοθετήθηκε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v