Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη αγανάκτηση για τη φωτιά στην Υδρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, προκλήθηκε από πυροτέχνημα που εκτοξεύτηκε από θαλαμηγό. Προς τη μαρίνα Βουλιαγμένης κατευθύνεται το σκάφος αναψυχής. Φέρεται να υπάρχει και κατάθεση καπετάνιου διπλανού σκάφους.

Μεγάλη αγανάκτηση για τη φωτιά στην Υδρα

Αγανακτισμένος δηλώνει ο δήμαρχος της Ύδρας για τη χθεσινή φωτιά στο νησί, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα, προκλήθηκε από πυροτέχνημα που εκτοξεύτηκε από θαλαμηγό.

“Αν ισχύει αυτό, είναι πραγματικά κάτι που με θλίβει ιδιαίτερα” είπε ο Γιώργος Κουκουδάκης μιλώντας στο ΕΡΤNews. “Πραγματικά μεγάλη αγανάκτηση. Θα το αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές. Στην περιοχή που εκδηλώθηκε δεν είναι κάτι. Δεν είναι ούτε οργανωμένη παραλία δίπλα, ούτε τίποτα” πρόσθεσε.

“Ακόμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο νησί, έχει έρθει με το πρώτο φως της ημέρας ένα ελικόπτερο και κάνει ρίψεις. Έχει οριοθετηθεί η φωτιά, ευτυχώς δεν πέρασε στο πυκνό πευκοδάσος που υπάρχει στην περιοχή” σημείωσε.

“Θα κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Κάποιοι τόσο ανεύθυνα με 6 μποφόρ αέρα ρίχνουν πυροτεχνήματα δίπλα σε πευκοδάσος. Νομίζω μπορεί να καταλάβει κάποιος τι αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε ένα δήμαρχο αλλά και στους δημότες και σε όλους τους εμπλεκόμενους“.

Κατευθύνεται προς την μαρίνα της Βουλιαγμένης

Το σκάφος αναψυχής που φέρεται να εμπλέκεται στη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην Υδρα κατευθύνεται προς την μαρίνα της Βουλιαγμένης. 

Οπως μεταδίδει η Καθημερινή, φέρεται μάλιστα να υπάρχει κατάθεση καπετάνιου διπλανού σκάφους που βρισκόταν επίσης αρόδου στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού και είδε το συμβάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v