Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από τις 11 Ιουνίου αγνοείται Αμερικανός στην Αμοργό

Εκανε πεζοπορία, πηγαίνει χρόνια στο νησί. Πέντε τουρίστες έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ έκαναν πεζοπορία και τρεις αγνοούνται στα ελληνικά νησιά.

Από τις 11 Ιουνίου αγνοείται Αμερικανός στην Αμοργό

Από τις 11 Ιουνίου αγνοείται ο 59χρονος αμερικανός τουρίστας στην Αμοργό ενώ ο δήμαρχος του νησιού, Ελευθέριος Καραΐσκος, ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και παράλληλα εξήγγειλε εφαρμογή βοήθειας σε τουρίστες μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Πέντε τουρίστες έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ έκαναν πεζοπορία και τρεις αγνοούνται στα ελληνικά νησιά, με τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα να επισημαίνουν πλέον ότι σε συνθήκες καύσωνα η πεζοπορία σε άγνωστα μονοπάτια πρέπει να αποφεύγεται.

Για τον αγνοούμενο Αμερικανό τουρίστα ο δήμαρχος Αμοργού είπε ότι «έρχεται χρόνια στο νησί και τα ξέρει τα μονοπάτια, στα οποία υπάρχει σήμανση και βατότητα, ενώ σχεδιάζονται και αναβαθμίσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια».

Σχετικά με τις έρευνες ο κ. Καραΐσκος ανέφερε ότι συνεχίζουν δύο κλιμάκια, ένα της τοπικής αστυνομίας κι ένα από τη Νάξο και υπάρχει ένας πραγματογνώμονας καθώς και δύο σκυλιά που βοηθάνε στις έρευνες. Μαζί και εθελοντές από την οικογένεια του αγνοούμενου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v