Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης από τον ΣΕΔ

Στα πλαίσια της δράσης του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου παραδίδεται σειρά σεμιναρίων στους συμμετέχοντες. Παρασκευή 21 Ιουνίου το επόμενο.

Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης από τον ΣΕΔ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά, το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2024», υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς & του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών. με τη συνεργασία της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ)

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του προγράμματος παραδίδεται στους συμμετέχοντες σειρά σεμιναρίων Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης, στα οποία εισηγητές είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔ, επαγγελματίες της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και εξειδικευμένοι καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το 13ο σεμινάριο έγινε μέσω διαδικτύου την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Το 14o Σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 21/6 και ώρα 20.30, μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα TEAMS στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3xDRjmh

Θέμα σεμιναρίου: Επαγγέλματα στον ευρύτερο χώρο της Κεφαλαιαγοράς.

Παρουσίαση: Βέρα Μαρμαλίδου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, Συντονιστές, ο Πρόεδρος του ΣΕΔ Μπάμπης Εγγλέζος (φωτ.) και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Οικονομόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v