Εθνική Τράπεζα: Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Το μέρος όπου κατοικούν αγαπημένα πρόσωπα και στεγάζονται όνειρα, ελπίδες, αλλά και κόποι μιας ζωής, αποκτά προστατευτική ομπρέλα. Ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα με μεγάλο εύρος καλύψεων και παροχών.

Εθνική Τράπεζα: Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Μία ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης κατοικίας, το Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα από εμάς το σπίτι του.
Με κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, κάθε ενδιαφερόμενος τώρα επωφελείται διπλά. Πρώτον, με έκπτωση από την Εθνική Ασφαλιστική 15% στα μικτά ασφάλιστρα του πρώτου έτους και δεύτερον, με μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10% υπό τις προϋποθέσεις του νόμου 5045/2023.

Τι είναι το Full Προστασία Κατοικίας

Πρόκειται για ένα ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα που παρέχει πλήρη προστασία της κατοικίας (κύριας ή και εξοχικής).

Τι προσφέρει

Χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων που προσφέρει ώστε να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς στο σπίτι ή στο εξοχικό σας, με βάση τις δικές σας ανάγκες. Συγκεκριμένα, το Full Προστασία Κατοικίας προσφέρει:

  • Κάλυψη ακινήτου ή/και του περιεχομένου του, σε αξία καινούριου, χωρίς ο ασφαλισμένος/ιδιοκτήτης να ζημιώνεται οικονομικά λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή του περιεχομένου του. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για ένα κτήριο καλύπτεται το κόστος της εξολοκλήρου ανακατασκευής ενός πανομοιότυπου και του ίδιου είδους, χρήσης και κατασκευής κτηρίου στο ίδιο ακριβώς οικόπεδο, ενώ για ένα αντικείμενο καλύπτεται το κόστος αντικατάστασής του με καινούργιο αντικείμενο του ίδιου ή πλέον παρεμφερούς τύπου ή προδιαγραφών.
  • Μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων, ώστε να υπάρχουν επιλογές στο πακέτο ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες σας:
  • Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς κάλυψη για σεισμό
  • Δυνατότητα επιλογής πακέτου ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές της κύριας/μόνιμης κατοικίας
  • Δυνατότητα ασφάλισης και της εξοχικής/δευτερεύουσας κατοικίας στο πακέτο με απαλλαγές
  • Δυνατότητα ασφάλισης είτε της κατοικίας, είτε του περιεχομένου της, ή και των δύο
  • Μεγάλο εύρος καλύψεων από πολλαπλούς κινδύνους όπως καιρικά φαινόμενα, φωτιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, διάρρηξη, απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής, τρομοκρατικές-κακόβουλες ενέργειες, διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης κ.ά. ανάλογα με το αν πρόκειται για κύρια/μόνιμη κατοικία ή εξοχική/ δευτερεύουσα κατοικία
  • Υπηρεσία δωρεάν επείγουσας τεχνικής βοήθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, απώλεια κλειδιών ή πρόβλημα στην κλειδαριά κ.ά.
  • Έχετε επιπλέον έκπτωση στα ασφάλιστρα υπό προϋποθέσεις. Αν για παράδειγμα ένα ακίνητο διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας υπάρχει έκπτωση 3,5% στα ασφάλιστρα, ενώ αν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με εταιρεία security, η έκπτωση διαμορφώνεται σε 5%.
  • Άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ανάγκης.

Το κόστος του ασφαλίστρου διαμορφώνεται βάσει του πακέτου, (με ή χωρίς απαλλαγές), των καλύψεων (με ή χωρίς σεισμό) που θα επιλεχθούν, ενώ η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι ετήσια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για όσο διάστημα επιθυμείτε. Το κόστος ασφαλίστρου ξεκινά από €13,46* το μήνα με την κάλυψη σεισμού.

* Aφορά πακέτο οικοδομής διαμερίσματος 80 τ.μ. με απαλλαγές και έκπτωση 5% λόγω πόρτας ασφαλείας, συναγερμού και σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα Κατάστημα της Εθνικής Tράπεζας, όπου τα κατάλληλα πιστοποιημένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στελέχη της θα σας ενημερώσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος «Full Προστασία Κατοικίας» παρέχοντάς σας όλη την κατάλληλη προσυμβατική πληροφόρηση, ώστε να επιλέξετε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Νιώστε ήρεμοι και ασφαλείς με αξιόπιστη και υπεύθυνη ασφάλιση κατοικίας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας θα βρείτε στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και στο nbg.gr.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι εκπτώσεις παρέχονται από την Εθνική Ασφαλιστική. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559 Αθήνα, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 237901000, Α.Μ.Ε.Ε.Α.:311481, www.nbg.gr, Αριθμός Ειδικού Μητρώου του Ε.Ε.Α.:1028 (insuranceregistry.uhc.gr). Η διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Δείτε περισσότερος πληροφορίες εδώ

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v