Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερχονται στο Avenue τα «Handimals» του Guido Daniele

Ο Guido Daniele άρχισε να εξερευνά και να πειραματίζεται με την τεχνική του body-painting και του hand-painting το 1990. Το 2000 δημιούργησε την συλλογή «Handimals», η οποία περιλαμβάνει φιγούρες ζώων ζωγραφισμένες πάνω σε χέρια.

Ερχονται στο Avenue τα «Handimals» του Guido Daniele

Σε συμπλήρωση των 17 χρόνων λειτουργίας, το AVENUE ανανεώνεται για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία αγορών. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζει την διαδικασία ανανέωσης με ένα μοναδικό για την Ελλάδα installation τέχνης, έργο του καλλιτέχνη Guido Daniele.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα  «Handimals» του Guido Daniele έρχονται στο AVENUE και το μεταμορφώνουν σε γκαλερί τέχνης. Έπειτα από τη μεγάλη διεθνή επιτυχία του New York Rockefeller Center, το London Harrods και πολλές γκαλερί αλλά και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης φθάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο AVENUE για να μας μυήσει στον συναρπαστικό κόσμο του ζωικού βασιλείου, μέσα από την τέχνη του hand-painting.

Ο Guido Daniele άρχισε να εξερευνά και να πειραματίζεται με την τεχνική του body-painting και του hand-painting το 1990. Το 2000 δημιούργησε την παγκοσμίου φήμης συλλογή «Handimals», η οποία περιλαμβάνει φιγούρες ζώων ζωγραφισμένες πάνω σε χέρια με εξαιρετικά λεπτομερή και ρεαλιστικό τρόπο. Παίρνοντας αριστοτεχνικά τον ίδιο αρχικό «καμβά», ο Guido Daniele είναι σε θέση να τον μεταμορφώσει σε οποιοδήποτε ζώο επιθυμεί.

Είναι αφοσιωμένος στην προστασία της άγριας ζωής και ασχολείται με φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το WWF, το Ινστιτούτο Jane Goodall, το Dolphin Aid, το Innocence in Danger, το PLAN, το APNEEF και το Liliane Fonds.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εμπορικού με τον καλλιτέχνη μάλιστα, ο Guido Daniele θα βρεθεί στο AVENUE το Σάββατο 29/6 από τις 11:30 ως τις 16:30, έτσι ώστε το κοινό να έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τη μαγεία της τέχνης του. Στη παρέα μας θα είναι και η αγαπημένη Κατερίνα Ζαρίφη, που θα δει το χέρι της να μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης από τον Guido Daniele, όπως και ένας τυχερός επισκέπτης του AVENUE. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την σελίδα https://avenuemall.gr/handimals/.

Ο Guido Daniele θα πλαισιωθεί από δραστηριότητες για όλα τα παιδιά και face-hand painting, για να απολαύσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους αυτή την μοναδική επίσκεψη.

Το AVENUE σάς περιμένει για να ζήσετε από κοντά την τέχνη του hand – painting και να γνωρίσετε τον διάσημο Ιταλό καλλιτέχνη Guido Daniele.

Ο Guido Daniele θα είναι ξανά κοντά μας τον φθινόπωρο και μια σειρά από happenings σας περιμένει στο AVENUE.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://avenuemall.gr/handimals/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v