Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Σε εξέλιξη επιχείρηση κατάσβεσης στο εργοστάσιο PAL SA. Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, λέει η Μίνα Γκάγκα, σύζυγος του ιδιοκτήτη. Διακοπή κυκλοφορίας και μήνυμα 112 στους κατοίκους για κλειστά παράθυρα.

Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εργοστάσιο επί της οδού Αιγίδων στην Κάτω Κηφισιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. 

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης από την Πυροσβεστική, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει 14 οχήματα με 42 πυροσβέστες ενώ οι καπνοί είναι ορατοί σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο. 

Πρόκειται για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα. Σε επικοινωνία δημοσιογράφου του Alpha με την πρώην υπουργό, δήλωσε ότι πρόλαβαν να εκκενώσουν τη μονάδα και δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. 

Λόγω της φωτιάς, διεκόπη η κυκλοφορία στην Κηφισίας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στους κατοίκους της περιοχής εστάλη μήνυμα από το 112 λόγω των πυκνών καπνών. Η Πολιτική Προστασία συστήνει παραμονή σε εσωτερικούς χώρους και κλειστές πόρτες - παράθυρα. 

112

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v