Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χτύπησε και πέταξε χλωρίνη στη σύντροφό του

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Για το περιστατικό έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Χτύπησε και πέταξε χλωρίνη στη σύντροφό του

Άγριο ενδοοικογενειακό περιστατικό απασχολεί από χθες τις διωκτικές αρχές της Αλεξανδρούπολης. 

Άνδρας 31 ετών χτύπησε με μένος την 45χρονη σύντροφό του και την περιέλουσε με χλωρίνη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, διαδραματίστηκε στο σπίτι του 31 ετών άνδρα το απόγευμα της Κυριακής. Ο συλληφθείς, κατά τη διάρκεια καβγά, φέρεται να έριξε στο θύμα βρώμικα νερά από κουβά σφουγγαρίσματος, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, τον έσπασε πάνω της, χτυπώντας την με αυτόν στον ώμο. Το μένος του, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν σταμάτησε εκεί, αφού, στη συνέχεια, την έπιασε από τα χέρια και την έσυρε στο μπάνιο του σπιτιού, όπου της έριξε χλωρίνη στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους. Για το περιστατικό έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας μέρας και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του ΑΤ Αλεξανδρούπολης. Σήμερα οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό αυτό συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας του Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Αλεξανδρούπολης.

Στο θύμα χορηγήθηκε έντυπο υλικό σχετικά με τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής. Επίσης, ενημερώθηκε για τη δυνατότητα φύλαξής της σε ασφαλή χώρο, όμως δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Επίσης, ενημερώθηκε για την εφαρμογή “Panic Button”, την οποία, ωστόσο, δεν θέλησε να εγκαταστήσει στο κινητό της.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v