Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ

Αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, χωρίς ρούχα και με συνολικά πέντε τατουάζ. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ

Το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, στα ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 25-35 ετών και εντοπίστηκε γυμνός, ενώ έφερε στο σώμα του πέντε τατουάζ.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο». Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου για την ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, άνευ ενδυμασίας, με συνολικά πέντε (05) δερματοστιξίες (τατουάζ), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παρουσία ιατροδικαστή. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ». Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v