Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπανούλης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό με την Εθνική Ελλάδας

Το Προολυμπιακό που συμμετέχει η Εθνική διεξάγεται στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Σπανούλης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό με την Εθνική Ελλάδας

Την αποκάλυψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται κανονικά στην Εθνική για το Προολυμπιακό στο ΣΕΦ έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός που είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής όπως είναι φυσικό αναφέρθηκε σε όσα είχαν να κάνουν με το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Εθνική ενόψει του Προολυμπιακού και υποστήριξε πως ο Γιάννης θα παίξει κανονικά λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό με την Εθνική Ελλάδας".

Οπως θυμίζει το sport24, o Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς στα playoffs λόγω τραυματισμού, αλλά από τότε έχει περάσει πάνω από ένας μήνας.

Υπενθυμίζεται πως το Προολυμπιακό που συμμετέχει η Εθνική διεξάγεται στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου ενώ και ο Νικ Καλάθης, λίγες μέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα με δηλώσεις του από το Βερολίνο, είχε τονίσει πως και ο ίδιος θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v