Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκρή γυναίκα βρέθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Πρόκειται για μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Νεκρή γυναίκα βρέθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, έχοντας στην κοιλιά της καρφωμένο ένα μαχαίρι. Πρόκειται για μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε κάνει τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών σε 11 χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, της είχε χορηγηθεί panic button αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει. Επίσης, της προτάθηκε να πάει σε δομή αλλά αρνήθηκε.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v