Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπόθεση Τράγκα: Δίκη και για τον συνεκτελεστή της διαθήκης

Συνεχίζεται η πολύκροτη υπόθεση της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα. Στο στόχαστρο και ο συνεκτελεστής της διαθήκης, ο οποίος έχει μηνυθεί για απιστία. Τι έγινε σήμερα στο Δικαστήριο.

Υπόθεση Τράγκα: Δίκη και για τον συνεκτελεστή της διαθήκης

Η πολύκροτη υπόθεση με την κληρονομιά του αποθανόντος δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες, με διάφορες πτυχές να έρχονται στην επιφάνεια.

Σήμερα συζητήθηκαν οι αιτήσεις του Γιάννη Τράγκα, υιού του Γιώργου Τράγκα, για την παύση του συνεκτελεστή της διαθήκης Φραντζεσκόνι Ίβο, ως επίορκου, κατόπιν μηνύσεων για απιστία που έχουν υποβληθεί και αφορούν διάφορες χρηματικές καταβολές.

Υπέρ του συγκληρονόμου Ιωάννη Τράγκα παρενέβη στη διαδικασία ο έτερος συνεκτελεστής, ο διακεκριμένος Έλληνας συμβολαιογράφος Στέφανος Βασιλάκης. Ωστόσο, η δίκη ανεβλήθη λόγω της απεργίας και το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Γνωστά ονόματα είναι και οι δικηγόροι της υπόθεσης. Την πλευρά του Φραντζεσκόνι Ίβο εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο Ευάγγελου Ντογιάκου, υιού του πρώην Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ενώ την άλλη ο Νίκος Αγαπηνός της ομώνυμης δικηγορικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v