Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Βέροια, συνελήφθη η μητέρα του

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς, κατέληξε.

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Βέροια, συνελήφθη η μητέρα του

Συγκλονίζει μία νέα τραγωδία με ένα νεκρό βρέφος, στη Βέροια. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένα αγοράκι, περίπου έξι μηνών, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα verianet.gr, το αγοράκι μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά οι οικείοι του βρέφους κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια το βρέφος μετέφεραν στο νοσοκομείο ο παππούς και η γιαγιά του από το Μακροχώρι, όπου διέμενε.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου το βρέφος δυστυχώς κατέληξε, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τραγικό περιστατικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η μητέρα του βρέφους συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v