Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνήθηκαν τα ΜΑΤ να πάνε στο ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Οι διμοιρίες που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας σταμάτησαν στη συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Παρέμβαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής.

Αρνήθηκαν τα ΜΑΤ να πάνε στο ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Σε μια πρωτοφανή κίνηση διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στα επεισόδια στου Ρέντη, προχώρησαν άνδρες των ΜΑΤ.

Οι διμοιρίες που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, σταμάτησαν στη συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισίας, αρνούμενοι να μεταβούν στο γήπεδο, προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξη στο σημείο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Ωστόσο αργότερα μετακινήθηκαν τελικά στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας οι διμοιρίες των ΜΑΤ που αρνήθηκαν νωρίτερα να πάνε στο σημείο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, καθώς πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως στους άνδρες των ΜΑΤ μίλησε μέσω ασυρμάτου ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής.

Επίσης κλήθηκε ο διοικητής των ΜΑΤ στη ΓΑΔΑ για να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ο διμοιρίτης φέρεται να είπε αρχικά «θα παραμείνουμε εδώ και θα επέμβουμε μόνο εάν χρειαστεί να αποκαταστήσουμε την τάξη».

Η κίνηση της διμοιρίας των ΜΑΤ έρχεται στον απόηχο του πολύ σοβαρού τραυματισμού 31χρονου άνδρα των ΜΑΤ σε επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Ο 31χρονος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διασωληνώθηκε και χειρουργήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v