Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού στο Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στο βόλει

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, πιθανότατα από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού στο Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στο βόλει

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, όπου διεξάγονταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ, «Νίκος Σαμαράς». Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ από ρίψη φωτοβολίδας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παρατεταμένη έξω από το γήπεδο, ενώ λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να αρχίζουν να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο άνδρα που αιμορραγούσε και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Γίνεται προετοιμασία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τον χειρουργό να έχει ήδη φτάσει στο νοσοκομείο – το οποίο δεν εφημερεύει – και τον αγγειοχειρουργό να κατευθύνεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να γίνει συρραφή της αρτηρίας η οποία έχει τρωθεί από τη φωτοβολίδα και να αφαιρεθεί το θραύσμα που έχει μείνει στο σημείο του τραύματος.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον αστυνομικό στο Γενικό της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος κατά την διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος είναι όλοι παρόντες στη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός αστυνομικός.

Η Αστυνομία προσπαθεί με οπτικοακουστικό υλικό να ταυτοποιήσει από νωρίς κάποιους ανθρώπους που μπήκαν και βγήκαν – υπάρχουν 3 κεντρικές είσοδοι – από το Γυμναστήριο. Πραγματοποιούνται προσαγωγές. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μεταβαίνει εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v