Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Κασσελάκη-Τσακαλώτου για τις διαγραφές

Τι είπε ο επικεφαλής της «Ομπρέλας» στον πρόεδρο του κόμματος πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Η θέση του Στ. Κασσελάκη.

Συνάντηση Κασσελάκη-Τσακαλώτου για τις διαγραφές

Συνάντηση μισής ώρας είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου, λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσακαλώτος (σ.σ. δεν είναι μέλος του οργάνου) έθεσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος θέμα απόσυρσης των παραπομπών των τεσσάρων στελεχών στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ως αναγκαίο βήμα προκειμένου να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του κόμματος.

Κατά τις πληροφορίες ο κος Κασσελάκης είπε στον κ. Τσακαλώτο ότι αυτό που ζητά από τα στελέχη του κόμματος είναι «πειθαρχία» σε ότι αφορά τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, επισημαίνοντας ότι η κριτική είναι φυσικά ελεύθερη, αρκεί να γίνεται στα όργανα του κόμματος.

Με την αναχώρηση του κ. Τσακαλώτου άρχισε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Σ' αυτό συμμετέχουν, πέραν του προέδρου, οι δύο γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Δώρα Αυγέρη, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Επίσης ex officio, μετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελος και η διευθύντρια της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v