Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του 112 στο Μαντούδι

Δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά η Βόρεια Εύβοια. Ραγδαίες βροχοπτώσεις από το βράδυ, με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και οι κλήσεις στην Πυροσβεστική υπηρεσία να είναι συνεχείς.

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του 112 στο Μαντούδι

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν πριν από λίγο οι κάτοικοι στο Μαντούδι λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων. Το μήνυμα συστήνει στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους καθώς στην περιοχή σημειώνονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, και υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης χειμάρρων.

Στη Βόρεια Εύβοια υπήρξαν ραγδαίες βροχοπτώσεις από το βράδυ, με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κτήρια και οι κλήσεις στην Πυροσβεστική υπηρεσία να είναι συνεχείς.

Δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν για ακόμη μια φορά στις Ροβιές, ενώ η ένταση του νερού παρέσυρε τα πάντα και δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο.

Η έντονη βροχόπτωση έχει παρασύρει μέχρι και βάρκες στους δρόμους, η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλές οδικές αρτηρίες, ενώ οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους. Ο δρόμος είναι κλειστός από Προκόπι προς Μαντούδι και οι κάτοικοι μιλούν για ολική καταστροφή.

Τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, ενώ από τα ξημερώματα μεγάλος όγκος νερού πέφτει μέσα στην πόλη της Χαλκίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v