Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαράζ 112 λόγω της κακοκαιρίας Elias

Tο επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Μηνύματα στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Ζάκυνθο και σε περιοχές της Πελοποννήσου. 112 και στην Αττική.

Μπαράζ 112 λόγω της κακοκαιρίας Elias

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα στις 15:47 οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, ενώ δέκα λεπτά πριν τις δέκα το βράδυ, ήχησε 112 και στην Αττική.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Με το συγκεκριμένο μήνυμα, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Προειδοποιητικά μηνύματα στάλθηκαν και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, καθώς και στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη και σε κατοίκους της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Μαγνησίας και βόρειας Εύβοιας.

📍#Κεφαλονιά #Ιθάκη #Ζάκυνθος

🆘 Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/9 στην περιοχή σας

‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε…

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v