Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τις πυρκαγιές, συνελήφθη 45χρονος

Μόνο ο 45χρονος κάτοικος του Αυλώνα παραμένει στο στόχαστρο των αρχών και μάλιστα συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για εμπρησμούς στην Πάρνηθα.

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τις πυρκαγιές, συνελήφθη 45χρονος

Οι αρχές νωρίτερα προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό. Οι δύο έγιναν στον Αυλώνα και στη συνέχεια σημειώθηκαν άλλες δύο στο Μενίδι. Όλοι αφέθησαν ελεύθεροι, εκτός από τον 45χρονο, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εμπρησμό.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται 45χρονος ύποπτος, κάτοικος Αυλώνα, για τους εμπρησμούς που ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή. Μετά την προσαγωγή του συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση. Για τον 45χρονο, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υπήρχαν πολλές αναφορές από κατοίκους ότι κινούνταν ύποπτα με το όχημά του στα σημεία που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές στην περιοχή.

Τι βρέθηκε στην κατοχή των προσαχθέντων

Στον Άγιο Γεώργιο στον Αυλώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επάνω στον ένα προσαχθέντα βρέθηκαν, βαμβάκι, σπινθηριστής, κιάλια και φαίνεται να παρατηρούσε την περιοχή. Στο Μενίδι, οι αρχές συνέλαβαν 2 άτομα που έχουν γεννηθεί το 1992 και βρέθηκαν στην κατοχή τους αναπτήρες αλλά και ένα μπιτονάκι με εύφλεκτη ύλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v