Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη

Ο 29χρονος, μετά την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται να έχει φτάσει σε περίπτερο όπου ένας άνδρας προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Το υλικό, που παρουσιάζει η Καθημερινή, προέρχεται από τις κάμερες του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας περιπτέρου που κατέφυγε τραυματισμένος ο 29χρονος.

Οπως σημειώνεται σε έγγραφα των Αρχών, «σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου, ο οπαδός της ΑΕΚ παρουσιάζεται να κινείται τραυματισμένος μπροστά από το περίπτερο λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ (23:08), φορώντας μπλούζα σιέλ χρώματος, σκουρόχρωμη βερμούδα, κουκούλα τύπου full face, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια, ενώ εκείνος κρατά και κράνος με ρίγες ανοιχτού πράσινου χρώματος».

Ο 29χρονος, μετά την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται να έχει φτάσει σε περίπτερο όπου ένας άνδρας προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο. Σε άλλη φωτογραφία, ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και κόσμος γύρω του προσπαθεί να τον βοηθήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v