Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Λουτράκι, έκλεισε η Εθνική Οδός

Εκκενώνεται Καλαμάκι Ισθμίων, Παράδεισος, καθώς και τρεις κατασκηνώσεις. Προληπτική απομάκρυνση κατοίκων από τις περιοχές Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη. Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα.

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Λουτράκι, έκλεισε η Εθνική Οδός

Διευρύνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/) στην περιοχή Καλλιθέα Λουτρακίου.

Λόγω της πυρκαγιάς, εκτρέπεται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, από Αγίους Θεοδώρους για όσους κινούνται από Αθήνα προς Κόρινθο και στην Επίδαυρο για όσους έρχονται από την Πελοπόννησο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα ενώ γίνεται προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη. 

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι Ίσθμια, Παράδεισος, εκκενώστε προς Κόρινθο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Νωρίτερα εκκενώθηκαν τρεις κατασκηνώσεις με περίπου 800 παιδιά να μεταφέρονται με ασφάλεια, στο κλειστό Γήπεδο Λουτρακίου. 

Εντολή εκκένωσης έλαβε και το γηροκομείο «Ελπίς», με τους τρόφιμους του κτιρίου να μεταφέρονται στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο σύμφωνα με τον Δήμο Λουτρακίου.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Καλλιθέα Λουτρακίου. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v