Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Αλιβέρι

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Μηλάκι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια, σε δασική και δύσβατη έκταση με ξερά χόρτα. Δεν κινδυνεύουν οικισμοί ή η βιομηχανική ζώνη. Συνελήφθη ένας 75χρονος

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Αλιβέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στο Αλιβέρι, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Μηλάκι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια, σε δασική και δύσβατη έκταση με ξερά χόρτα, μακριά από οικισμούς αλλά αρχικά κοντά σε εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Αργά τη νύχτα ξέσπασαν και άλλες νέες εστίες φωτιάς.

Αυτήν την ώρα το μέτωπο εντοπίζεται σε δύσβατη περιοχή στον Προφήτη Ηλία, σε μια κορυφογραμμή και σε μια απόσταση περίπου 2-2,5 χλμ. από το χωριό Καλέντζι, ενώ δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές ούτε και η βιομηχανική ζώνη.

Όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, για τη φωτιά συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ένας 75χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να «καπνίζει» μελίσσια στην περιοχή από την οποία ξεκίνησε η φωτιά και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v