Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρτα: Με λιντσάρισμα απειλούν τον πατέρα του νεκρού βρέφους οι συγγενείς της μητέρας

Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο της πόλης. Κίνδυνος βεντέτας, ενώ και οι δυο γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ο πατέρας ξέχασε το μωρό για τρεις ώρες κλεισμένο στο αυτοκίνητο, ώσπου το βρήκε νεκρό. Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Άρτα: Με λιντσάρισμα απειλούν τον πατέρα του νεκρού βρέφους οι συγγενείς της μητέρας

Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση με το 5,5 μηνών κοριτσάκι που πέθανε αφού το ξέχασε ο πατέρας του στο πίσω κάθισμα του σταθμευμένου αυτοκινήτου του.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας, και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του artinos.gr.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα, ο οποίος λιποθύμησε και νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή. Και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους βρίσκεται σε καταστολή στο Νοσοκομείο Άρτας.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Το βρέφος έχασε τη ζωή του καθώς ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερες από τρεις ώρες.

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη όταν ο 37χρονος Κ.Ζ. έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά, μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.

Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v