Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μια νεκρή και 4 τραυματίες σε τροχαία σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη

Νεκρή 82χρονη γυναίκα και δύο τραυματίες σε δυστύχημα στην Καβάλα. Δύο νεαρές γυναίκες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη.

Μια νεκρή και 4 τραυματίες σε τροχαία σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης -αυτή τη φορά στην Καβάλα- όταν ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρέμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Το αυτοκίνητο κινήθηκε για μεγάλη απόσταση στο αντίθετο ρέμα μέχρι να συγκρουστεί.

Από τη σύγκρουση έχασε την ζωή της η 82χρονη συνοδηγός του ενός από τα οχήματα, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Επίσης, τροχαίο ατύχημα με δύο κοπέλες τραυματισμένες σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με Αγίου Νέστορος, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Από τη σύγκρουση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτιδα του δικύκλου και πιο ελαφρά η οδηγός του δικύκλου.

Τις δύο νεαρές γυναίκες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τις μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v